22. tammikuuta 2012

Things go right (or left?)Toivottavasti teillä kaikilla oli kiva viikonloppu, nimittäin mulla ainakin! Joona tuli jo torstaina ja illalla oltiin sen siskon kämpillä sen seurana. Ja jumitettiin retarded running horsea... Sitä sainkin kuulla sit koko viikonlopun joko netistä tai Joonan suusta! Perjantaina katottiin Johnny English Reborn + ben & jerry's. ♥ +++++ leivoin kinkku- vuohenjuustopiirakan, nami!
Lauantaina käytiin heppailemassa. Laitoin Vitolle länget ja kiinnitin pitkät narut, joista Joonan oli hyvä pitää kiinni, ku se tuli lumilaudan kanssa perässä. Sitte laitoin vielä suitset ja hyppäsin selkään. Reissu sujui kerrassaan loistavasti ja Joonaki sano jälkikäteen, et se oli kivempaa ku se oli ajatellu! (vauhtipätkät oli kuulema parhaita!) Tuleva mamma meni hienosti ja sille kerkes jopa tulla hiki. Tallireissun jälkeen tehtiin tortilloja ja katottiin In Time.


Tää päivä on sujunu oikeestaan laiskotellessa, tehtiin me kyl pannukakku, jonka lisänä oli mansikkahilloa ja kermavaahtoa, ai että 


Lupasin kertoa teille siitä mun mahdollisesta uudesta harrastuksesta, joka on kuntonyrkkeily. Ja juu, se oli niin kivaa että käyn nyt kuntonyrkkeilemässä maanantai- sekä keskiviikkoiltaisin!
Oikein hyvää viikkoa kaikille!4 kommenttia:

 1. Hey! Thanks for your coment:)
  Nice place!

  Following you too!


  XX

  myblueboots.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. upee banneri ja nää kuvat on kivan erilaisia :)
  http://janita-makemyday.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Lovely photos!
  I like your blog so I'm folloing you :)
  cantfixmyself.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. janita: Kiitos!

  Helena C.: Thanks a lot! I'm happy you're following.

  VastaaPoista