8. tammikuuta 2012

Colour of the wind

Hellurei! En oo oikeen kerenny kirjottelemaan aikasemmin, ku Joona oli torstaina käymässä eikä sen pitäny tulla enää tänä vkl, mut se tuliki perjantai-iltana (ja lähti tänä aamuna), joten aattelin jättää kirjottamisen siihen, että oon yksin.
Perjantaina kävin tsekkaa Sherlock Holmes 2 w/ jonttu ja äiskä. Lauantaina käytii joonan kaa sen autolla vuokraamassa filmtownista leffa (mikä oli surkea, vähä ku sellane novellikokoelma... jäi vähä harmittaan) ja sen jälkee haettii Carloksesta pizzat! Olin niiiiiiiiiiiiiin täynnä, ette voi oikeesti ees kuvitella! Pizzakiintiö taas hetkeks täynnä.


muru ♥

Torstaina tosiaan Joona tuli tänne. Käytiin ostamassa Agri Marketista pari säkkiä ruokaa Vitolle ja mentiin sitten moikkaamaan tammaa. Hertta oli mukana ja istu nätisti auton takapenkillä kauppareissun aikana. :)Ekana kävelin Viton kaa tiellä, jonka jälkeen siirryttiin pellolle, missä vähän juoksutin sitä. Joona ja Hertta seuraili meiän puuhia pellon reunassa. Ette varmaan tiiä, että Hertta säikkyy vähän hevosia, mut kyl se tuli reippaasti aina hakemaan miulta rapsutuksia ja suojelemaan miuta isolta pahalta Vitolta. :-) koira ja vito oli hienoja ♥!!


söpösti no make upTänään oli miun serkun ristiäiset Vantaalla. Kasteessa tyttö sai nimekseen Ida Maria. :)


Mut on myös kastettu tässä mekossa, huomatkaa S!Tänään on viimonen lomapäivä eli huomenna kouluun >:( Lomafiilistä kyllä riittäis vielä! Niinku varmaa monella muullakin...
Ettei mulla menis koko yötä koneella, niin toivotan teille hyvät yöt ja lähen suihkuun!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti