1. tammikuuta 2012

2012 and back!

Heippa! brise-lames ja minä siirryttiin nyt siis bloggeriin, sillä tää tapa pitää blogia tuntuu parhaimmalta (websin kanssa tuli sen verran paljon kaikennäkösiä ongelmia..)


Uudenvuodenaatto meni oikein loistavasti! Joona oli täällä, se oli tullu jo tiistaina. Uudenvuodenaaton ohjelmaan hjelmaan kuului: ruokaa, bad boys 2 -leffa, ruokaa, pusuja, mässyä, blitz -leffa, naurua, mättöä, söpöilyä ja raketteja! Oltiin ostettu paaaaaaljon raketteja tai no, Joona oli. Juhlimisen saldo: palovamma oikeen käden peukalossa, jonka takia mun nukahtaminen vähän kärsi viime yönä. Pieni, mutta ärtsy!


Äitillä on huomenna vapaapäivä, joten lähetään vähä shoppa shoppar shoppade har shoppat!
Tää oli vaan tämmönen ilmotusluontoinen postaus, lupaan ens viikolla (ja tästä eteenpäin) vähän - tai vähän enemmän sisällökkäämpiä tekstejä.

3 kommenttia:

  1. Heeei, nyt kun sie et oo enää websissä, niin mites sivulistaushommat? Poistanko sivusi listasta vai laitatko ne johonkin ylös näkyville? Liskojen Yössä (ent. Kahvitauko, http://liskojenyo.webs.com) kun olet ainakin vielä, olen justiisa aika raa'alla kädellä sivuja poistamassa sieltä keneltä linkki puuttuu jne.. :]

    VastaaPoista
  2. Nyt on tiedot vaihdettu, kiva että haluat vielä listassa olla! :)

    VastaaPoista