3. tammikuuta 2012

Pari alelöytöä ja suosikki tv-sarja

Eilen käytiin äiskän kanssa alennusmyynneissä. Olin toki käyny tsekkaamassa jo heti viime viikon tiistaina kaupat Joonan kanssa, mut mun mukaan ei ollut tarttunu mitään. Eilen sitten ostin kengät ja toppatakin! Oon tosi tyytyväinen, miinuksena se etten vieläkään löytäny mitään kivaa neuletta/villatakkia ja ettei yhestä paidasta ollu kokoja ku L:stä ylöspäin, joten se ihanuus jäi kauppaan :( mutta mennääs näihin alelöytöihin!tässä tää takki, joka löytyi ONLYsta. Hintaa sille jäi n. 20€.

 
nää kenkulit löyty Spiraalista, hinta 65€. Ei nää niin nätit oo ku vois olla, mut lämpimät - kiitos ihanan karvavuoren ♥ Nää oli testingissä tänää ja oikein hyvät jalassa!

Tänään aamulla otin kameran lenkille mukaan, ku aattelin että jos tehään Hertan kanssa yks vähän pidempi lenkki ku sieltä sais hyviä kuvia. Noooo siihen paikkaa oli matkaa enään noin 500m, ni arvatkaas mitä? hermi laitto liinat kiinni! Ja ku se on vielä nii iso koira ettei sitä jaksa perässää vetää. vedin, vedin, vedin mut se ei liikahtanukkaa! kävi vaa istumaa ja katto mua silleen "mitä?"


Ja tiiättekö vielä mitä? Downton Abbey alko tänää!!!  Se on aivan loistava sarja, tulee ykköselt tiistaisin klo 21-22. Voitte lukee lisää täältä. Mahti sarja, kannattaa kattoo, mie ainaki tyksin!


4 kommenttia:

 1. Sara oot ihan mielettömän kaunis. (: ♥

  Essi / http://eahxxx2012.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Oot tosi kaunis :-) ja noi kengät on ihanat!

  käy vilkasemassa munkin blogia jos haluat :)
  http://enjoylife-now.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kiitos tosi paljon! C: Käynki heti kurkkimassa

  VastaaPoista