28. elokuuta 2012

Pitkästä aikaa

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Blogin päivittely on taas jäänyt vähän taka-alalle, kun oon yrittänyt keskittyä kouluun ja käynyt pari kertaa ratsastamassa niitä kaverin poneja ja jos aikaa on ollut, niin sen oon käyttänyt vaan epämääräseen velttoiluun. Eikä mitään maailmaa mullistavaa oo tapahtunut, mistä vois kertoilla teille ja kamerakin on ollut vähän lomalla sateisen sään vuoksi. Ylläolevat kukkakuvat on napsittu joskus tämän kuun alkupuolella.

Sunnuntaina juhlistettiin iskän kanssa sen synttäreitä kahden kakun, sipsien, keksien, tikanheiton ja mölkyn kera! Illalla lähettiin Ilonan kanssa kattomaan Vitoa ja varsaa omenia täynnä oleva muovipussi mukana. Ilona otti muutamia kivoja kuvia. En malta oottaa, että saan ne kuvat käsiini ja pääsen jakamaan ne tänne teidän kanssa, hihih!

Joona huus miulle kovalevyn Huuto.netistä tossa jokin aikaa sitten ja eilen sain sitten tuon paketin kotiin. Nyt kaikki kuvat sun muut tärkeet tiedostot on tallessa!
Eilen Joona oli tässä käymässä ja oli keksinyt miulle niin kivan yllätyksen että! On se vaan maailman paras poikaystävä. 

Tänään koulupäivän ohjelma olisi ollut Asinsaaressa ryhmäytymisessä (uusille 1. vuoden opiskelijoille), mutta miulle kävi semmonen hassu juttu että puhelin ei herättänykään aamulla, joten nukuin vähän (tai vähän enemmän..) pommiin, niin tää päivä onkin mennyt tässä kotosalla.

Innostuinpa taas kirjottelemaan paljon, mutta nyt riennän kauppaan ostamaan jauhelihaa, että pääsen ruoanlaiton pariin!

12 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kivoja kuvia blogissas, millä kameralla kuvailet? :-)

  - Marianna

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia ja ihana blogi!!<3 kaks uutta lukijaa ilmoittautuu:D

  http://love-just-feel-it.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihana ulkoasu! :)

  janinastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. wooow rakastan sun blogin ulkotaustaa :')

  VastaaPoista
 5. sulla on ihana blogi!! liityin :-) käy toki liittyy mulleki jos nappaa :>
  http://sohvii-i.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, kiitos hirmusesti!! :) ♥

   Poista