13. elokuuta 2012

Juhlia, Lord Estiä ja loman loppu

Photobucket
rippikortti Elinalle
Photobucket
kortti hääparille
Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Oon ollut taas hirmuisen epäaktiivinen bloggaaja, anteeksi siitä! Lukijoitakin on kertynyt jo 40, kivaa!

Viikko sitten sunnuntaina olin tosiaan Hartolassa rippijuhlissa. Ensimmäisessä kuvassa näkyy kortti, jonka taiteilin Elinalle. Juhlat meni hyvin, ruoka oli hyvää ja jopa aurinko paistoi!

Tässä viikon sisään oon käyny muutaman kerran ratsastamassa kaverin poneja, kivaa on kyllä ollut joka kerta. Hevoset osaa kyllä olla ihan huippuja! Viime aikoina oon postaillu jonkun verran heppakuvia, joten jätin ne pois täyttämästä tätä postausta.

Elina tuli meille torstai-iltana ja viipyi sunnuntaina. Miun piti lähteä lauantaina häihin, mutta onnistuttiin järjestämään juttu niin, että Elinakin pääs mukaan! Miun tarvis vaan lainata sille mekko.
Tein Katrille ja Timolle (hääparille) kortin, joka onnistui miun mielestä tosi hyvin. Häät sujui oikein lepposasti, tarjoilut oli taas jälleen hyvää, miuta haettiin tanssimaan, joten pääsin vähän pyörähtelemään tanssilattiallakin, hääpari oli upea (morsiamen korkokenkien korot olivat tehty nyrkkiraudasta) ja kaikilla oli kivaa!
Lauantai-iltana kerettiin vielä klo 23 jälkeen katsomaan Lord Estiä suoraan häistä.

Elina taisi tuoda miulle mukanaan pienen flunssanpoikasen, sillä eilen oli kurkku kyllä niiiin kipeä ettei oikein puhua kehdannut, yskittää valtavasti ja tänään on ollut ihan tukkoisa olo ja päätä jomottanut (päänsärky voi hyvinkin johtua osittain tämänpäiväisestä koulupäivästä)! Miulla alkoi siis tänään koulu, vietin ensimmäisen päivän lukiolaisena klo 13-15.30. Tänään keretty hommata parit koulukirjatkin. Toivotaan, että tää flunssa on pian ohi!


8 kommenttia:

 1. voi että oot ollu nättinä häitä juhlimassa!:)

  VastaaPoista
 2. Ihana mekko sulla ollut häissä:-)

  VastaaPoista
 3. aivan ihana blogi ja kaikkea! jään kyllä lukijaksi :)
  ♥ annart-meandmyself.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. ootko ite tehny noi kortit ? :) ihana sun ulkoasu ! noi pallot on söpöi ;p

  http://siirisofiaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista