11. heinäkuuta 2012

Yhdestä hymystä tulee monta hymyäYllä kollaasissa parin viime päivän aikana ostetut alelöydöt. Bikiniliivin normaalihinta oli 13 euroa, kengät -50%, lompakko -30% ja suoristimestakin sain hyvän alennuksen!

Tänään käytiin äitin kanssa keräämässä mansikoita ja pari ämpäriä täyttyi nopeesti, joista suurimman osan pilkoin rasioihin pakastusta varten. Mahakin ihan täynnä noita herkkuja!

Huomenna, kun te kaikki ihanat nukutte, niin tää tyttö on jo menossa Tampereelle, sillä varattiin äitin kanssa sieltä kampaajalle aika. Tää vaan tietää sitä, että joudun istumaan autossa yhteensä 8 tuntia, mikä ei oo niin hauska juttu. Hui, huomenna on taas otsis!


8 kommenttia:

 1. vooi kuinka söpö suoristusrauta :D
  Mukavan oloinen blogi näin ensisilmäyksellä. (-:

  miradelinas.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. hei haluutko neuvoo mulle miten ihmeessä saan ton musiikin mun blogiin ? :-D

  VastaaPoista
 3. Oi nam mansikoita :) Tosi söpö blogi!

  http://youuknowmee.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Mulla on sama suoristin, toi on ihan hyvä :)
  ja ihana blogi sul (-:

  VastaaPoista
 5. Miradelina: Kiitokset :)

  Suvi: Elikkäs valitset haluamasi kappaleen youtubesta ja painat aivan videon alta nappia "share". Sen jälkeen siinä on se videon linkki, jonka vieressä lukee "Embed", paina sitä. Siihen tulee se koodi, jonka jälkeen painat koodin alla olevaa "use old embed code", valitset sen ja kopioit sen jälkeen koko koodin haluamaasi postauksen HTML-puolelle!
  Videon kokoa voit muuttaa muuttamalla lainausmerkkien välissä olevia lukuja (width="560" height="315"), muistathan muuttaa myös koodin lopussa olevat numerot samoiksi! (samat luvut koodin alkuun sekä loppuun, samanlaiset kohdat). Jos haluut siitä semmosen ohuen pituussuunnassa, niin suosittelen korkeudeksi (height) 25. Toivottavasti tästä oli apua. :) Kysy toki lisää, jos et kaikkea ymmärtänyt!

  Jasmine Maria: Kiitos! :-)

  Vilma Josefiina: Hyvä, jos on hyvä, ite en oo kerenny vielä edes testaamaan.. Kiitos paljon! :)

  Maria: Kiitos!

  VastaaPoista
 6. ihana banneri, ihana ulkoasu. todella pirteä :) jään seurailee!

  VastaaPoista