25. heinäkuuta 2012

Kuulumisia
Heippa, täällä kirjottelee bloginsa laiminlyönyt, epäaktiivinen bloggaaja. Hiljaiselon syynä on luultavasti ollut muut hommat (lue: laiskottelu). Oon käynyt tässä viikon sisällä pari kertaa kirjastossa, luettuna neljä kirjaa ja vielä monia kirja odottamassa että avaan niiden kannet ja otan selvää mitä ne pitää sisällään! Muutava DVDkin on tullut lainattua kirjastosta ja katsottu.

Miulla oli nimipäivät torstaina (19.7.), jonka kunniaksi tein älyttömän hyvää mustikkavalkosuklaakakkua! Helppo ohje, helppo tehdä. Voisin vaikka ilahduttaa teitä sillä ohjeella tässä joku päivä, miltäs kuulostaa?

Lauantaipäivä menikin Mikkelissä, kuninkuusraveissa. Ensimmäisen lähdön jälkeen vettä alkoi tulla kuin ämpäristä kaatamalla, jonka lisäksi alkoi jyristä. Pidettiin sitten sadetta jonkun aikaa eräässä kahviteltassa. Pikkuhiljaa ukkonen kaikkosi ja vesisade melkein heti perässä. Tilalle tuli taas ihana aurinko! Kaiken kaikkiaan oikein kiva päivä, vaikka vähän jäi harmittamaan, että kamerasta oli loppunut akku ja laturi oli Joonalla, joten nyt ei ole kunkkarikuvia tarjolla (mikä olisi tiennyt lisää heppakuvia, heh!).

Tosiaan, postauksen kuvateema on aika hevospainotteinen, mutta luulisin ettei se koko maailmaa kaada. Ratsastuskuvat on viime viikon lopulta, kun kävin kuvailemassa Kiiraa ja Saddea ja lopussa olevat kaksi kuvaa on eiliseltä päivältä, kun kävin kyläilemässä Tainan luona. Hevoskuvien seasta löytyy vielä ensimmäinen julkaisukelpoinen kuva miusta kampaajan jälkeen!

4 kommenttia:

 1. Oot tosi kaunis ja ihana ulkoasu! <3 Tykästyin niin, että liityin!

  VastaaPoista
 2. Hitsit, oot kyllä tosi nätti! :) Ja ah, hevosia! Tekis mieli nyt kattelee piiiiitkästä piiiitkästä aikaa hevosia.. Toisaalta ikävä niitä olentoja. ♥ Siitä ei ole kun ehkä öö, varmaa joku 7 vuotta kun viimeksi olen hevosten lähellä ollu. :( Joskus ollut heppätyttö. ♥ -bufi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :-) hevoset on kyllä ihan mahtavia otuksia. ♥

   Poista