16. toukokuuta 2012

Hyvä päivä

rantsumekko 9,95€ / H&M

bikini -yläosa 14,95€ 9,95€ / Seppälä 

Yllä tänpäiväset ostokset. Tykkään molemmista ihan hirveesti!

Tänään oli myös peruskoulun viimeinen koe! Oon hyvin ylpee itestäni, sain jopa päättötyöstä 9+. Opettajan arvio tiivistettynä:
"Työn sisältö on monipuolinen ja kattava. Johdanto on otteeltaan hyvin persoonallinen. Kirjoittaja käyttää hyvin monipuolista kieltä ja vaihtelevia rakenteita. Tavoitteet ovat kunnianhimoiset ja tekijä onnistuu vaativissakin kohdissa hyvin. Kirjoittaja on tehynt työnsä hyvin itsenäisesti ja suunnitelmallisesti ja noudattanut annettuja aikatauluja. Työ on riittävän laaja ja täyttää päättötyölle asetetut tavoitteet erittäin hyvin. Monipuolinen aiheen käsittely antaa kattavan kuvan kirjoittajan hyvästä kielitaidosta. Upea työ!
Parannettavaa: Johdanto ja loppupäätelmät olisivat voineet olla hieman laajemmat. Omakohtaiset osuudet olisi voinut sitoa kokonaisuuteen muutamalla johdattelevalla lauseella."

Hän mainitsi myös siitä, että jäi kaipaamaan sisällysluetteloa, jonka olin kyllä tehnyt, mutta unohtanut tulostaa... Saadaan vielä päättötodistukseen opettajan palaute päättötyöstä -liite.

Loppuun vielä muutamia kuvia sunnuntain Repovesi -retkeltä!


Tänään on ollut hirrrveen hyvä päivä!


5 kommenttia: