20. maaliskuuta 2012

Kaikkialle, minne muodostuu rajoja, tapahtuu myös salakuljetusta
























Mulla on lähtenyt viikko käyntiin ja takana on taas yksi mainio viikonloppu (toivottavasti ei vain minulla!). Perjantai- ja lauantaipäivänä meillä oli kylässä Joonan isosiskon poikaystävän puolivuotias staffi, Kyllikki. Hertta oli vähän äksy, mut minkäs teet ku sillä on juoksut... Lauantaina ohjelmassa oli myös vähän vitoilua. Käytiin jontun kanssa viemässä tammalle herkkuja ja harjattiin se. Maha oli vielä tallella! Ja toivottavasti onkin toukokuuhun saakka, milloin varsan pitäis vasta syntyä. Vito oli iloinen ja sen huomasi, on se vaan maailman paras hevonen! 
Sunnuntaina mummi täytti 71 vuotta, juhuu! Tein sille jopa ite kortinki, eiks oo hieno? Meillä oli kunnon pailut: syötiin paljon kaalilaatikkoa, kakkua, pullaa ja karkkia.
Eilen olin aika väsyneissä ja tylsissä fiiliksissä pitämässä kerhoa, jonka jälkeen piti kävellä vielä sieltä kotia (koska ihana isoveljenihän ei voinut bensanpuutteen takia hakea, ku ei se suostu Suomesta polttoainetta ostaa..) JA matkalla vielä kaaduin! Toinen pakara on kipeä, mutta onneksi varvas voi jo paremmin.
Eilisen paras asia oli kyllä erittäin hyvät nyrkkeilytreenit!

Tää väsynyt höpöttäjä lähtee nyt hautautumaan monien peittojen alle koisimaan, hyvää yötä!

psst yritän (huom yritän) saada uutta ilmettä blogiin viimeistään ensi viikkoon mennessä!


7 kommenttia: