26. maaliskuuta 2012

Väsymystä, stressiä ja kukkakengät

Kangaskengät / 9,95€ / Sokos

Suoristin / 24,95€ / AnttilaHeti tähä alkuun pahoittelen viikon päivitystaukoa, mikä johtuu lähinnä laiskuudesta ja stressistä! Tuntuu, että miun ajatukset hukkuu kouluun, vaikka ei ne edes tee niin. Tämänpäiväinen biologian koe meni aivan penkin alle ja en saa mistään inspistä päättötyöhön. Meidän venäjän ope sanoi: "Sara, siullahan on hyvässä vaiheessa se työ, paljon tekstiä. Etkö sie sais sen valmiiksi jo perjantaihin mennessä?" Pidän pientä toivoa yllä, että saisin sen työn perjantaina palautettua! (Viimoinen palautuspäivä on 11.4.) Eihän siitä puutu kuin kansilehti, pikkusia sanoja sieltä täältä ja puolet yhdestä aiheesta. Viimeisenä mainittu tuottaa paljon tuskaa, siihen sitä inspistä tarvitsisin.

Löytyy kyllä hyviäkin uutisia! Ostin eilen tuommoiset mustat ihanat kukkakengät, joiden hinta oli vain 9,95€. Tänään kävin koulun jälkeen bussia odotellessa ostamassa samanlaiset, mutta valkoiset. Tykkään noista hirveesti!
Äiti oli lauantaina käyny ostoksilla (näin oletin), kun se oli ostanut miulle minisuoristajan, pussilakanan ja kokovartalopeilin. En vaan käsitä, miksi pitää olla suoristusrautoja erikseen for men, mutta oon tyytyväinen noihin äitin hankintoihin!

Voisin tehä tätä seuraavat 24 tuntia:


Ootte kai huomanneet, että oon vihdoin vaihtanut vähän ulkoasua?


4 kommenttia:

 1. Tykkään noista kukkakengistä, hintakaan ei kirpasis! :-)

  remixofthelife-suvi.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki tykkään! Ja hinnan takia ostinki kahet samanlaiset :-)

   Poista
 2. Ihana blogi ja kivoja kuvia + noi kukkakengät on aivan ihanat! :)

  http://annne-lovestodance.blogspot.com/

  VastaaPoista