4. toukokuuta 2014

Sisustus - Vallila

Käsityöihmisenä rakastan erilaisissa tekstiileissä esiintyviä kuoseja. Tykkään etsiä netistä erilaisia kodintekstiilejä ihan vain sen ihastumistunteen vuoksi. Haluan esitellä teille muutamia Vallilan Mielentilat -kokoelmasta poimittujani kuoseja, jonka jälkeen voitte ihastella Vallilan sivuilla kaikkia kokoelmaan kuuluvia kuoseja.
   photo kaupunkikoko_zps512ebce6.png

Kaupunkikuosi sopii mielestäni makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Kun yleisesti ottaen pidän vaaleasta sisustuksesta, tumma kaupunkikuosi tuo parhaimman tunnelman pitkänä verhona tai yhden seinän tapettina. Ei tarvitse lähteä kaupunkilomalle pidemmälle kuin työhuoneen sohvalle!
   photo kukkakoko_zps311590eb.png

Vaalea on rauhoittava väri ja rauhoittava sisustuksen pitää mielestäni olla. Niin kuin useat suomalaiset - kuten minä - pitävät luontoaiheisista kuoseista. Minua miellyttävät hyvin paljon vaaleat kukka-aiheiset kuosit: ne rauhoittavat mieltä ja talvipäivänä, kun haikailee lämpimien kesäpäivien perään, voi tuntea verhojen kukista lähtevät tuoksut! Mielestäni sisustuksen pitää olla sellainen, että se saa haaveilemaan.

   photo luontokoko1_zpsd3c2c649.png

Toivon sisustukselta myös ripauksen romantiikkaa. Rrrakastuin tuohon joutsenkuosiin!

Täältä löydät lisää Vallilan ihania kuoseja. Mitkä ovat sinun lempparisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti